Литинг - Светлина во просторот, Lexan, Plexy, Лексан поликарбонатни плочи, Акрилни плочи Плекси, Звучни бариери, Метални панели за звучни бариери, Профили, гума и трака, Архитектонска подготовка и изведба

За нас

litingЛитинг д.о.о.е.л. е лидер и промотер во Македонија во областа на инжинерството и продажбата на термопластични материјали.

Основна дејност на претпријатието е дистрибуција и изведба на покривање и застаклување на објекти со секаков вид акрилни материјали plexy и поликарбонатни плочи Lexan*, како и одредени елементи од Polyester, ABS и PETG.

Над 47 години искуство во областа на градежништвото во Македонија и регионот.