Литинг - Светлина во просторот, Lexan, Plexy, Лексан поликарбонатни плочи, Акрилни плочи Плекси, Звучни бариери, Метални панели за звучни бариери, Профили, гума и трака, Архитектонска подготовка и изведба

За нас

Претпријатието Литинг д.о.о.е.л. е лидер и промотер во Македонија во областа на инжинерството и продажбата на термопластични материјали.
Основна дејност на претпријатието е дистрибуција и изведба на покривање и застаклување на објекти со секаков вид акрилни материјали plexy и поликарбонатни плочи Lexan*, како и одредени елементи од Polyester, ABS и PETG.

повеќе

Наши проекти

liting

Контакт:

Адреса: бул. „Кочо Рацин“ Бр.8,
1000 Скопје Македонија

Телефон: + 389 2 31 14 360

Факс: +389 2 3114 165

Е-пошта: info@liting.com.mk

повеќе