Liting - Dritë në ambient, Pllaka polikarbonate Lexan, Pllaka akrile plexy, Barriera kundër zhurmës dhe barriera sigurie, Profile, gomë dhe shirit

Na kontaktoni

Drejtoria:

Liting d.o.o.e.l.

Address: Bull. Kočo Racin No.8,
1000 Skopje, Republic of Macedonia

Tell: +389 2 3114 360 / +389 2 3237 369

Fax: +389 2 3114 165

Email: info@liting.com.mk

Drejtori:

Georgievski Janaki

Email: janaki.georgievski@liting.com.mk

Prodhimi dhe Montimi:

Pavlovski Aco

Email: aco.pavlovski@liting.com.mk

Georgievski Dejan

Email: dejan.georgievski@liting.com.mk

Magazinat:

Depot publike dhe doganore

Feršped A.D. Skopje

Тell: +389 2 3172 182

Arkitekti:

Čakar Biljana

Email: biljana.cakar@liting.com.mk

Importi-Eksporti:

Georgievska Melania

Email: melania.georgievska@liting.com.mk

Financat:

Trajčevska Vitorka

Email: vitorka.trajcevska@liting.com.mk

Dimitrovska Ankica

Email: ankica.dimitrovska@liting.com.mk

Orari i punës

Drejtoria

E Hënë - E Premte: 07:30 - 15:30

Е Shtunë: 08:00 - 12:00Magazinat

E Hënë - E Premte: 08:00 - 16:00

Е Shtunë: 08:00 - 12:00

 

View Liting - Light in spacе in a larger map