Liting - Dritë në ambient, Pllaka polikarbonate Lexan, Pllaka akrile plexy, Barriera kundër zhurmës dhe barriera sigurie, Profile, gomë dhe shirit

Produkte dhe shërbime

Pllaka akrile Pleksiglas

proizvodi

Ndërmarrja ka mbi 45 vjet përvojë në Biznesin Akril.